Μικρά πικάντικα κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού

Μικρά πικάντικα κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Σε μεγάλο μπολ αναμιγνύετε όλα τα υλικά του κεμπάπ και ζυμώνετε καλά μέχρι να γίνει ένα συμπαγές και λείο μίγμα. Το αφήνετε στο ψυγείο να σταθεί για 1 ώρα. Εν τω μεταξύ μουλιάζετε τα καλαμάκια σε νερό για 15 λεπτά.Παίρνετε ένα κομμάτι από το μίγμα στο μέγεθος ενός μεγάλου αβγού...