Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
Για το παγωτό:
Για το κραμπλ:
Για την επικάλυψη μάνγκο:
Βάζουμε σε μπολ ή στον κάδο του μίξερ το ζαχαρούχο και το φρέσκο γάλα, το χυμό και το ξύσμα του λάιμ και χτυπάμε με το σύρμα.
Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Βάζουμε στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Όσο γίνεται το παγωτό μας, βάζουμε στο μπλέντερ το μάνγκο, τη ζάχαρη και το νερό μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν ένας λείος πουρές.
Σε ξεχωριστό μπολ αναμιγνύουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα, τη ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως.
Μόλις είναι έτοιμο το παγωτό μας, σε ένα δοχείο που να αντέχει στην κατάψυξη βάζουμε με τη σειρά: μία στρώση παγωτό, μία στρώση κραμπλ, άλλη μία στρώση παγωτό και τέλος τα μάνγκο.
Διατηρούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4-5 ώρες πριν σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.