Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πεντανόστιμο κέικ μανταρίνι για όλη την οικογένεια Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Στη συνέχεια προσθέτουμε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ το βούτυρο, ζάχαρη και ανακατεύουμε.Έπειτα βάζουμε τα αυγά και χτυπάμε το μείγμα με σύρμα. Κατόπιν ρίχνουμε το χυμό και το ξύσμα...