Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μούλτι προσθέτουμε τα κομμάτια της μισής μπανάνας,το μέλι και το γάλα.Τα χτυπάμε μέχρι να γίνει κρέμα.!!!θα συνιστούσα το γάλα να το ρίχνετε σταδιακά και να ελέγχετε το παγωτό γτ αναλογα το μέγεθος της μπανάνας θελει και το ανάλογο γάλα γι'αυτό ίσως να χρειαστεί και λίγο...