ΣΦΟΥΓΓΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΘΝΟ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σφουγγάτα από την Κύθνο
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Εύη Βουτσινά
Η λέξη «σφουγγάτο» μάς παραπέμπει στην ομελέτα φούρνου ή τηγανιού
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ