Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας σε κύβους, εκτός από τα μανιτάρια που θα τα κόψουμε σε φέτες και το καρότο σε φλύδες.Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά τα λαχανικά μας.Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε 1-2 λεπτα να λαδωθεί με προσοχή...