Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Σήμερα το απόγευμα, χρειάστηκα επειγόντως κάτι σοκολατένιο. Έπρεπε όμως να μην είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο, να καλύπτει επαρκώς την λαχτάρα μου και πάνω από όλα να είναι νηστίσιμο. Δεν ζητούσα και πολλά, σωστά; Τα υλικά για τα γεμιστά σοκολατάκια υπάρχουν σε μόνιμη βάση στο...