Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε τις πιπεριές, τα κολοκυθάκια και τα σοτάρετε, ανακατεύοντας συνεχώς.Ζεσταίνετε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνετε τα σποράκια της κινόα και τα καβουρδίζετε ελαφρά. Τα μεταφέρετε στην κατσαρόλα με τα...