Μοσχάρι με σάλτσα βερμούτ και μουστάρδα

Μοσχάρι με σάλτσα βερμούτ και μουστάρδα

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για το μοσχάρι με σάλτσα μουστάρδας, ταμπονάρουμε (σκουπίζουμε) πρώτα το κρέας με απορροφητικό χαρτί κουζίνας κι ύστερα το αλατοπιπερώνουμε κι από τις δύο πλευρές.Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε μέσα το ελαιόλαδο και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά προσθέτουμε τα...