Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Μία εύκολη σάλτσα που συνοδεύει με επιτυχία ψάρια και λαχανικά! Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα υλικά, εκτός από το γιαούρτι, και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αποσύρουμε από την φωτιά και βάζουμε το γιαούρτι.Απαιτούμενος χρόνος:20 λεπτά