Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ανοίξτε το φύλλο σφολιάτας και απλώστε το ανάμεσα σε δύο φύλλα αντικολλητικού χαρτιού.Στρώστε το σε μια φόρμα για τάρτες και κόψτε τις άκρες της ζύμης που προεξέχουν. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180° C.Σοτάρετε τα κρεμμύδια σε 4 κουταλιές ελαιόλαδο για λίγα...