Aρνίσιο γεμιστό μπούτι με αγκινάρα και πεκορίνο

Aρνίσιο γεμιστό μπούτι με αγκινάρα και πεκορίνο

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160° C στον αέρα. Τοποθετούμε το αρνί με τη μεριά του δέρματος από κάτω και την πλατιά επιφάνεια προς το μέρος μας. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το δεντρολίβανο και το πεκορίνο σε κομμάτια. Με...