Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μίγμα και έπειτα ρίξτε ένα ένα τα αυγά, το γάλα, το ξύσμα του λεμονιού, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια.Προσθέστε το αλεύρι σταδιακά, συνεχίζοντας να ζυμώνετε το μείγμα, και μετά σκεπάστε τη ζύμη με μεμβράνη...