Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ευχαριστούμε το μέλος Leuteris Antoniou για αυτή τη συνταγή! Προθερμαίνουμε τοn φούρνο στους 200ο C στον αέρα. Λαδώνουμε μια θήκη για muffin 6 θέσεων και την αφήνουμε στην άκρη. Ξεπλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες (από την μακριά τους πλευρά) πάχους 1 εκ. Τις...