Σουφλέ με κουνουπίδι μπέικον και γραβιέρα Κρήτης

Σουφλέ με κουνουπίδι μπέικον και γραβιέρα Κρήτης

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Χωρίζετε το κουνουπίδι σε μπουκετάκια και τα αφήνετε σε νερό και ξίδι για 15 λεπτά. Τα ξεβγάζετε και τα ζεματάτε σε αλατισμένο νερό που βράζει για 5 λεπτά. Τα αφήνετε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν.Στο μεταξύ, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι...