Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χωρίζετε το κουνουπίδι σε μπουκετάκια και τα αφήνετε σε νερό και ξίδι για 15 λεπτά. Τα ξεβγάζετε και τα ζεματάτε σε αλατισμένο νερό που βράζει για 5 λεπτά. Τα αφήνετε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν.Στο μεταξύ, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι...