Σκορδόψωμο με Παρμεζάνα και Ρίγανη

Σκορδόψωμο με Παρμεζάνα και Ρίγανη

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
Συνδυάστε τα ξηρά συστατικά. Προσθέστε νερό και ζυμώστε με τα χέρια ή με γάντζο ζύμης στο μίξερ. Περίπου 8 λεπτά ή έως ότου η ζύμη είναι λεία και μαλακή.Βάλτε την ζύμη σε ένα ελαφρώς λαδωμένο μπολ σκεπάστε και αφήστε την για 1 ώρα μέχρι να διπλασιαστεί σε μέγεθος.Σε ένα μπολ...