Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ψαράκι στο φούρνο με σκορδάκι, λαδάκι και λεμόνι. Απλή και εύκολη συνταγή! Σε μια κατσαρόλα, χτυπάμε το λάδι, το λεμόνι, την ρίγανη, το σκόρδο, τον μαϊντανό, το καρότο, τον χυμό ντομάτας, το κρασί και λίγο αλάτι και πιπέρι ελαφρά με ένα κουτάλι. Τα βράζουμε για 5 λεπτά.Βουτάμε...