Σαλάτα με τριλογία φασολιών και κοφτό μακαρονάκι

Σαλάτα με τριλογία φασολιών και κοφτό μακαρονάκι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν ελαφρά, χωρίς να καούν. Τα αφήνετε να κρυώσουν.Ανακατεύετε σε μεγάλο μπολ τα άσπρα και τα μαυρομάτικα φασόλια, μαζί με τα κόκκινα φασόλια της κονσέρβας, αφού πρώτα τα σουρώσετε και ξεπλύνετε τα...