Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Οδηγίες Ετοιμάζω την μπεσαμέλ λιώνοντας το βούτυρο σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία (6/9). Αφού λιώσει το βούτυρο, προσθέτω το αλεύρι κι ανακατεύω με τον αυγοδάρτη ωσότου δημιουργηθεί μια ρευστή ζύμη. Κατόπιν, προσθέτω σταδιακά το γάλα να ενσωματωθεί και περιμένω να πάρει βράση...