Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένετε και στραγγίζετε το κρέας, πασπαλίζετε τα κομμάτια με αλατοπίπερο και τα τοποθετείτε σε φαρδύ σκεύος. Σκορπίζετε από πάνω το σκόρδο, το κρεμμύδι και το θυμάρι. Αναμιγνύετε τους χυμούς με το κρασί και τα ρίχνετε πάνω από το κρέας ώστε να καλυφθούν τα κομμάτια. Βάζετε το...