Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με τη μισή ζάχαρη και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Σε ένα μπολ βάζουμε την υπόλοιπη ζάχαρη, το κακάο, το κορν φλάουρ και το νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά διαλύοντας τυχόν σβόλους. Μόλις πάρει βράση το γάλα, αδειάζουμε στην κατσαρόλα το μείγμα...