Γεμιστοί κολοκυθοανθοί με ρύζι και μυρωδικά

Γεμιστοί κολοκυθοανθοί με ρύζι και μυρωδικά

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σωτήρης Ευαγγέλου
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το ρύζι, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις ντομάτες, τα μυρωδικά και τη μισή ποσότητα από το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι.Γεμίζετε τους κολοκυθοανθούς με το μίγμα (περίπου 1-1½ κουτ. σούπας στον καθένα), διπλώνετε τις άκρες...