Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυβάκια. Τις βράζουμε για 5-10 λεπτά ανάλογα το μέγεθος που τις κόψαμε.Πλένουμε και κόβουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές. Τις βάζουμε στο τηγάνι και τα τσιγαρίζουμε με λίγο βούτυρο.Στην συνέχεια προσθέτουμε 2 κούπες νερό και σε σιγανή...