Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Η έμπνευση της «οσπριάδας», τόσο γευστικά αλλά και ως προς το όνομα, ανήκει στον φίλο μας τον Θωμά, στο στέκι του οποίου συχνάζουμε συχνά-πυκνά εδώ στην Λευκωσία (το γνωστό « Παντοπωλείο»). Εκεί πρωτοδοκιμάσαμε πριν από κάποια χρόνια την οσπριάδα που αποτελείται από διαφορετικά...