Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Κοσκινίζετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και το κρατάτε στην άκρη. Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μπρικάκι σε χαμηλή φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει. Λαδώνετε με το λάδι μια φόρμα-ταψάκι διαμέτρου 24 εκ. και πασπαλίζετε το εσωτερικό της με τη γαλέτα,...