Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ρίχνετε το κριθαράκι σε ένα κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό που βράζει και όταν μαλακώσει, το στραγγίζετε. Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες αφήνοντας τις ουρίτσες στη θέση τους.Ζεσταίνετε 4 κουταλιές ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε μέσα, σε χαμηλή φωτιά, το κρεμμυδάκι, το...