Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Μαριναρισμένες οι σουπιές! Άρα… τρεις ωρίτσες πριν μας «κόψει η λόρδα», φτιάχνουμε τη μαρινάδα. Σ’ ένα μεγάλο μπολ βάζουμε ένα φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο, χυμό από τρία λεμόνια, μία καυτερή πιπεριά, τρεις σκελίδες σκόρδο, ένα φρέσκο κρεμμυδάκι, αλάτι...