Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ψύλλο κόβουμε όλα τα υλικά μανιτάρια κρεμμυδάκια και πράσο Τα ρίχνουμε στο τηγάνι να μάραθου να βγάλουν τα ζουμιά τους Ρίχνουμε το ρύζι 1κουπα και 2 και κάτι κούπα νερό χαμιλονουμε τη φοτια στο 5 Ρίχνουμε το αλάτι το πιπέρι και αφήνουμε να τραβήξει Γύρο στα 20 λεπτά μόλις...