Αβγά γεμιστά με κρέμα από τον κρόκο τους απάκι τσίλι και μυρώνια

Αβγά γεμιστά με κρέμα από τον κρόκο τους απάκι τσίλι και μυρώνια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Νίκος Καραθάνος
Κόβετε τα αβγά στη μέση και βγάζετε τους κρόκους σε ένα μπολ. Ακουμπάτε τα ασπράδια τους προσεκτικά σε μια πιατέλα σερβιρίσματος.Σε ένα μπολάκι ρίχνετε τους ψημένους κρόκους των αβγών και ανακατεύετε με έναν αβγοδάρτη να σπάσουν και να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε σιγά-σιγά το...