Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβετε τα αβγά στη μέση και βγάζετε τους κρόκους σε ένα μπολ. Ακουμπάτε τα ασπράδια τους προσεκτικά σε μια πιατέλα σερβιρίσματος.Σε ένα μπολάκι ρίχνετε τους ψημένους κρόκους των αβγών και ανακατεύετε με έναν αβγοδάρτη να σπάσουν και να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε σιγά-σιγά το...