Πανακότα αρωματισμένη με λεμόνι και σάλτσα πορτοκαλιού

Πανακότα αρωματισμένη με λεμόνι και σάλτσα πορτοκαλιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι αδειάζετε ένα φλιτζάνι από το αραιωμένο γάλα καρύδας, ρίχνετε μέσα το κορνφλάουρ και ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί. Αδειάζετε το υπόλοιπο σε μια άλλη κατσαρόλα και το ζεσταίνετε λίγο. Ρίχνετε μέσα το ξύσμα λεμονιού και το limoncello. Ανακατεύετε το...