Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Οι φακές είναι από τα αγαπημένα μου όσπρια! Παλιότερα τις έτρωγα κυρίως το χειμώνα, επειδή τις έκανα σούπα και δεν με ενέπνεεαν τόσο πολύ για καλοκαιρινό πιάτο! Τις προάλλες όμως μια φίλη της αδερφής μου, η Φωτεινούλα, μας έδωσε αυτή τη συνταγή και κατενθουσιάστηκα! Η σαλάτα...