Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πως το φτιάχνω Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα Κοσκινίζω το αλεύρι-μπέικιν-σόδα-αλάτι και το αφήνω στην άκρη. Χτυπάω το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη . Προσθέτω ένα ένα τα αυγά και μόλις ενσωματωθούν στο μείγμα ρίχνω το χρώμα (όσο κόκκινο μας...