Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ευχαριστούμε πολύ τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση για το πρωτότυπο κέικ του! Για το κέικ Βάζουμε στο μούλτι 100 γρ. από τη ζάχαρη της συνταγής, τους σπόρους κάρδαμο, τους σπόρους κόλιανδρο, το πιπέρι, και τα αλέθουμε πολύ καλά. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την υπόλοιπη ζάχαρη, το...