Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ρίχνουμε τη ζελατίνα στο νερό και την αφήνουμε να μείνει για 5 λεπτά.Ρίχνουμε τη ζελατίνα στο νερό και την αφήνουμε να μείνει για 5 λεπτά.Βράζουμε το ζωμό κρέατος με το κρασί και προσθέτουμε τη ζελατίνα, ενώ ανακατεύουμε.Κόβουμε τις πιπεριές και τα καρότα σε μακρόστενα...