Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ας μαγειρέψουμε Εκτέλεση 65 λεπτά Βήμα 110 λεπτά Πλύνετε καλά το σπανάκι σε κρύο νερό και κόψτε τα κλωνάρια (αφήστε μόνο τα φύλλα).Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα με 2 κ.σ ελαιόλαδο.Βήμα 245 λεπτά Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ...