Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Εκτέλεση: βάζουμε σε μια κατσαρόλα πλατιά το λάδι να ζεσταθεί καλά και ρίχνουμε το χοιρινό να τσιγαριστεί και να πάρει χρώμα απ όλες τις πλευρές και μετά ρίχνουμε τους χυμούς από το lime και από το πορτοκάλι και κατευθείαν τις πιπεριές κομμένες σε φέτες, το κρεμμύδι και το...