Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λαδώνουμε το ταψί αρκετά και πασπαλίζουμε με το χέρι αλευράκι για να μην κολλήσει το λαχανόψωμο.Σε μία λεκάνη ανακατεύουμε τα χόρτα, το αλεύρι, ένα φλιτζ. τσαγιού λάδι, το τυρί, πιπέρι και αλάτι, και ένα ποτήρι του νερού χλιαρό νερό και τα ζυμώνουμε με τα χέρια.Ρίχνουμε το...