Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρετε στο βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο και ύστερα από 2'-3' ρίξτε το αλεύρι και ανακατέψτε.Προσθέστε το γάλα, αλατοπίπερο και τον βασιλικό και αφήστε το μείγμα να βράσει σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 7'-8', ανακατεύοντας κατά διαστήματα.Ρίξτε στην μπεσαμέλ τη ρικότα,...