Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, σωτάρουμε το κρεμμύδι να ξανθίνει. Συγχρόνως χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι να ψηθούν μαζί με το κρεμμύδι. Μόλις σβήσουμε τη φωτιά ρίχνουμε το τυρί όσο για να λιώσει. Βάζουμε την ομελέτα στην τορτίγια και...