Λεμονάτη σούπα με φασόλια μέλι και σολομό

Λεμονάτη σούπα με φασόλια μέλι και σολομό

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Μουλιάζουμε τα φασόλια για 12 ώρες και μετά τα σουρώνουμε. Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά με λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, το καρότο, τη σελινόριζα και το σκόρδο μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα φύλλα δάφνης και...