Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βάζουμε τις μπανάνες σε σακουλάκι και τις αφήνουμε για ½ ώρα στην κατάψυξη να παγώσουν.Στο μούλτι βάζουμε τις μπανάνες, το κακάο και το ζαχαρούχο γάλα.Χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά όλα τα υλικά μας. Τα μικρά κομματάκια μπανάνας που δεν θα διαλυθούν κάνουν ακόμα πιο νόστιμο το...