Ταμπουλέ αντιοξειδωτικό με ψητά λαχανικά και κοτόπουλο γλυκόξινο

Ταμπουλέ αντιοξειδωτικό με ψητά λαχανικά και κοτόπουλο γλυκόξινο

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για το ταμπουλέ Βάζουμε το πλιγούρι σε μπολ και το καλύπτουμε με ζεστό νερό. Αφήνουμε 10′ να πιει τα υγρά του και να φουσκώσει. Το βάζουμε σε μπολ μεγάλο.Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά, τα κρεμμυδάκια, κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα προσθέτουμε στο πλιγούρι. Αλατίζουμε και...