Κροκέτες από φέτα και κατσικίσιο τυρί με σάλτσα πορτοκάλι κύμινο

Κροκέτες από φέτα και κατσικίσιο τυρί με σάλτσα πορτοκάλι κύμινο

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για τις κροκέτες Σε ένα μίξερ αναμιγνύουμε με το φτερό τα δύο τυριά μέχρι να ομογενοποιηθούν απόλυτα και το μίγμα να γίνει κρεμώδες. Τοποθετούμε το μίγμα με τη βοήθεια μιας χούφτας σε φόρμες σιλικόνης με οβάλ θήκες. Καταψύχουμε μέχρι να παγώσουν εντελώς και έπειτα ξεφορμάρουμε....