Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Με ένα μίξερ χειρός, χτυπάμε τη μαύρη ζάχαρη, το βούτυρο, το μέλι, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το γαρίφαλο και το αλάτι σε ένα μεσαίο μπολ μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο δοχείο. Προσθέτουμε το ρούμι και 2 κούπες βραστό νερό. Ανακατεύουμε με...