Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Δροσερή σαλάτα με έντονη γεύση και χρώμα για όλες τις ώρες Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα παντζάρια για 30 λεπτά, μετά τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε κύβους.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.Βάζουμε σε σαλατιέρα τα παντζάρια, τη λιαστή ντομάτα, τις φέτες...