Αν σας έκοψε η μαγιονέζα κάντε το παρακάτω: βάλτε σε ένα μπολ ένα κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα, πιπέρι και αλάτι. Μετά, προσθέτετε την μαγιονέζα σιγά-σιγά, χτυπώντας το μίγμα μέχρι να πήξει.
Δροσερή σαλάτα με έντονη γεύση και χρώμα για όλες τις ώρες Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα παντζάρια για 30 λεπτά, μετά τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε κύβους.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.Βάζουμε σε σαλατιέρα τα παντζάρια, τη λιαστή ντομάτα, τις φέτες...