Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Βάζουμε τις πατάτες σε ένα ταψί και ψήνουμε για 30-40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και ρυθμίζουμε τον φούρνο στο γκριλ στους 200ο C. Βάζουμε τα ξυλάκια να μουλιάσουν σε ένα μπολ με μπόλικο νερό....