Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστά αλμυρά κουλουράκια για να συνοδέψτε το ρόφημα σας Λαχταριστά αλμυρά κουλουράκια για να συνοδέψτε το ρόφημα σας Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή και λεία ζύμη.Τυλίγουμε με μεμβράνη τη ζύμη και την αφήνουμε όπως έχει για 20 λεπτά.Πλάθουμε τα...