Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Ζεσταίνουμε πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει, ρίχνουμε το βούτυρο και τα μανιτάρια, μέτρια κομμένα, και τα σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς, μαζί με το αλάτι και το δεντρολίβανο (το μυστικό είναι να κάψουμε πολύ καλά το τηγάνι πριν βάλουμε τα...