Μοσχαρίσιο burger με σάλτσα μπλε τυριού

Μοσχαρίσιο burger με σάλτσα μπλε τυριού

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε το σχοινόπρασο και το τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για το μπιφτέκι, τον κιμά μοσχάρι, την Worcestershire sauce, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ζυμώνετε πολύ καλά, πλάθετε 4 μπιφτέκια και τα αφήνετε...