Ριζότο με Αρακά και Καπνιστό Χοιρινό

Ριζότο με Αρακά και Καπνιστό Χοιρινό

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Σοτάρετε στο βούτυρο τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το μπέικον ή την πανσέτα.Σβήστε με το λευκό κρασί. Ρίξτε το ρύζι και συνεχίστε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά ακόμα.Ρίξτε ένα φλιτζάνι από τον ζωμό, ανακατέψτε, αλατοπιπερώστε και αφήστε το ριζότο να βράσει μέχρι να στεγνώσει.Ρίξτε...